Zlatna kolagen maska za cijelo lice s 24k zlatom

Pogodna je za sve tipove kože, a njezine prednosti su mnogobrojne:

  • uklanja bore i učvršćuje kožu
  • pospješuje stvaranje kolagena, hidrataciju i elastičnost kože
  • uklanja tamne kolutove oko očiju, natečenost i umor lica
  • vraća mladenački izgled kože već nakon prvog tretmana

Tretman započinje čišćenjem lica te nanošenjem pilinga. Pilingom se skida sloj mrtvih stanica a koža dobiva sjaj i mekoću i bolje upija hidratantna sredstva. Nakon toga na lice se stavlja zlatna kolagen maska s 24 karatnim zlatom koja se skida nakon pola sata.Tretman završavamo kremom od kavijara ili botoks kremom, ovisno o tipu i starosti kože, te serumom s hijaluronom i Matryxilom 3000.

NAŠA PREPORUKA: tretman se radi jednom mjesečno

Zlatna kolagen maska oko očiju i usta s 24k zlatom

Pogodna je za sve tipove kože a koristi se prvenstveno za uklanjanje tamnih kolutova oko očiju, pospješuje stvaranje kolagena, učvršćuje opuštenu kožu te joj vraća elasticitet.

Tretman započinje čišćenjem lica te nanošenjem pilinga. Pilingom se skida sloj mrtvih stanica a koža dobiva sjaj i mekoću i bolje upija hidratantna sredstva. Nakon toga se na tamne kolutove ispod očiju ili oko usta stavlja zlatna kolagen maska s 24 karatnim zlatom koja se skida nakon pola sata.Tretman završavamo kremom od kavijara ili botoks kremom, ovisno o tipu i starosti kože, te serumom s hijaluronom i Matryxilom 3000.

NAŠA PREPORUKA: kod dubokih tamnih kolutova oko očiju tretman se radi jednom tjedno, u svim ostalim slučajevima jednom mjesečno.