V5 UltraContoure 6 u 1 – NAJNOVIJA METODA OBLIKOVANJA TIJELA U SVIJETU I JEDINA U HRVATSKOJ.

BEZ ANESTEZIJE SMANJITE OBUJAM OD 4 DO ČAK 10 CENTIMETARA U SAMO TRI TRETMANA!

TRETMAN JE KONAČNO RJEŠENJE ZA NEINVAZIVNO OBLIKOVANJE TIJELA S DUGOTRAJNIM REZULTATIMA BEZ POTREBE ZA TRETMANIMA ODRŽAVANJA.

Rezultati dobiveni aparatom V5 UltraContoure 6 u 1 vrlo su slični onima dobivenim kirurškom liposukcijom. Tretmani se izvode svakih 7 do 10 dana a ovisno o regiji koju tretiramo tretman traje i do 2 sata.

  • najnoviji aparat koji potpuno uklanja višak masnih stanica, reducira celulit te zateže i učvršćuje kožu
  • prvi aparat koji objedinjuje HIFU tehnologiju i radiofrekvenciju u jednoj sondi čime se postižu izvanredni rezultati u samo tri dolaska
  • rezultati su vidljivi odmah nakon tretmana
  • aparatom možemo tretirati svaki dio tijela gdje postoji višak masnih stanica: trbuh, stražnjicu, bedra i bokove, noge, koljena, listove, ruke, leđa, podbradak.

DJELOVANJE

Samo UltraContour aparat kombinira čak 6 metoda: HIFU, RF, DVIJE SONDE ZA KAVITACIJU, DVIJE BIO MIKRO STRUJE, VACUUM I INFRACRVENO LED SVIJETLO. UltraContour je konačno rješenje za učinkovito i neinvazivno uklanjanje viška masnih stanica i oblikovanje tijela. Kombinacijom različitih metoda djeluje se na lokalizirane masne stanice čime se smanjuje obujam od 4 do čak 10 centimetara u samo tri tretmana. Tretmani su posebno pogodni za ona područja koja se vrlo teško uklanjaju čak i uz dijetu i vježbu a rezultati su dugotrajni bez potrebe za tretmanima održavanja.

KANDIDATI

Tretman se preporučuje i ženama i muškarcima a idealni kandidati su osobe koje se nikako ne mogu riješiti masnih naslaga  ili su na dijeti, redovito vježbaju, ali i dalje ne mogu u potpunosti ukloniti masne stanice. Tretman je namijenjen umjereno do pretjerano pretilim ženama i muškarcima koji žude za boljom tjelesnom formom i lijepo oblikovanim tijelom.

TIJEK TRETMANA

Prije tretmana mjerimo područje tretiranja, zatim prvom HIFU i RF sondom zagrijavamo kožu čime potičemo razgradnju dubinskih masnih stanica i stvaranje kolagena. Za vrijeme tretmana osjeća se lagana toplina. Vrijeme tretmana ovisi o regiji koja se tretira, male zone: ruke, listovi, koljena, podbradak tretiramo 30 minuta  ili 30 do 60 minuta veliku zonu: trbuh, noge, stražnjicu, bedra, bokove, leđa ovisno o području koje odaberete.

Velika V10 sonda odlikuje se specifičnim oblikom a objedinjuje čak 4 metode. Najprije dvostrukom kavitacijom razbijamo masne stanice, koje ispuštaju masne kiseline i trigliceride, potom radiofrekvencijom djelujemo na vodene potkožne molekule koje se nalaze u masnom tkivu, a vakuumom i bio mirkostrujom djelujemo na celulit i vezivna vlakna što je nužno da se ukloni celulit na nogama, rukama i stražnjici.

Nakon etape zagrijavanja slijedi limfna drenaža uz pomoć koje dodatno pomažemo tijelu da eliminira oslobođenu masnoću.

NAKON TRETMANA

Nakon tretmana ne bi se trebali tuširati barem 4 sata, piti 2 do 3 litre tekućine dnevno, te sljedeća tri dana izbjegavati ugljikohidrate kako se otpuštena masnoća u tijelu ne bi pohranila na nekom drugom mjestu.

MJERE OPREZA

Tretman se ne preporučuje:

  •  trudnicama i dojiljama
  •  osobama s kardiovaskularnim bolestima i ugrađenim pacemakerom
  •  osobama koje imaju metalne proteze
  •  osobama s kožnim oboljenjima ili bolesnom jetrom
  •  tijekom mjesečnice
  •  osobama koje imaju bilo koju drugu ozbiljnu bolest