Ultrazvučna kavitacija

je bezbolna, neinvazivna, sigurna i brza alternativa liposukciji. Njome se mogu oblikovati svi dijelovi tijela gdje postoji višak masnih naslaga, trbuh, bokovi, bedra, stražnjica, koljena i gornji dijelovi ruku. Površina kože ostaje neoštećena, nema bolova nakon tretmana i zato se klijentica odmah može vratiti svojim svakodnevnim aktivnostima. Napredna tehnologija ultrazvučne kavitacije omogućuje koncentraciju energije na točno određenoj dubini u tkivu, što osigurava selektivno razbijanje masnih stanica u potkožju. Površina kože, žile, živci i mišići pri tome ostaju netaknuti.

Postupak kavitacije se vrši na način da sonda aparata klizi po koži preko nanešenog ultrazvučnog gela, a kao jedine prateće pojave javljaju se osjećaji topline i relaksacije. Tretmanima kavitacije gubi se nekoliko stotina grama masnih stanica, što je vidljivo i po smanjenju obujma od 2 – 5 cm na mjestima gdje postoje naslage sala ili masni celulit. Rezultati su kod većine klijentica vidljivi već nakon prvog tretmana, no daljnji tretmani još dodatno smanjuju obujam na tretiranom dijelu tijela, a time i njegov opseg.

Aparat je najnovije generacije od 40 kHZ koji ima jače delovanje nego stariji aparati i objedinjuje ultrazvučnu kavitaciju, bipolarnu, tripolarnu, hexapolarnu te vakumsku i lasersku radiofrekvenciju.

NAŠA PREPORUKA: 6-9 tretmana u razmaku od tjedan dana. Nakon svakog tretmana kavitacije potreban je tretman limfne drenaże, ručne ili aparaturne, kako bi se višak tekućine i masne nakupine razbijene kavitacijom odstranili iz organizma.