Njega lica

Muška i ženska njega lica i tijela potpuno je različita! Muška je koža lica, za razliku od ženske, po samoj strukturi i debljini drugačija. Koža je 20% deblja, a vezivno tkivo isprepleteno je s čvršćom mrežom kolagenskih vlakana pa samim time izgleda čvršće i zategnutije.

Stoga smo u Tajni ljepote pripremili za Vas tretmane radiofrekvencije lica s posebnom maskom namijenjenoj koži lica muškaraca čime koža nakon tretmana izgleda njegovano, zategnuto i nahranjeno.  Radiofrekvencija lica također pomaže u sprečavanju starenja kože lica te povećanju proizvodnje kolagena koji ima važnu ulogu u održavanju lica mladolikim.

Za muškarce naša preporuka je također HIFU tretman lica kojim ćete zasigurno odmah nakon tretmana izgledati desetak godina mlađe.

Tretmani njege lica namijenjeni su svakom muškarcu koji drži do svog izgleda, želi se osjećati zadovoljnije i ljepše što je sada i moguće uz naše atraktivne anti-age tretmane.

Mršavljenje

Obično su žene te koje stalno broje kilograme i očajne su zbog svoje linije, no činjenica je da i muškarci često stanu na vagu i provjeravaju kilograme. Iako imaju bržu probavu od žena, svejedno nisu imuni na dobivanje viška kilograma osobito kada je riječ o struku.

Muškarci u usporedbi sa ženama imaju manje masnih naslaga i veću mišićnu masnu, a time i aktivniju probavu. Zato se moraju mršavljenja prihvatiti drugačije nego žene. Kod muškaraca se masnoća nakuplja oko struka, a s pravom brigu o tijelu u kratkom vremenu, upravo zbog aktivne probave mogu izgubiti dosta kilograma.

Velik trbuh kod muškaraca nije samo estetski problem, nego predstavlja opasnost za zdravlje, pogotovo za razvoj kardiovaskularnih bolesti.   Ako i kada odlučite smršaviti, tada promijenite svoj način života.

Mršavljenju treba pristupiti na ozbiljan način a to je moguće jedino ako se u obzir uzmu svi parametri. Naša nutricionistica napraviti će prvi pregled, koji se sastoji od nekoliko cjelina:

  1. body scan analize tijela najnovijim medicinskim uređajem OMRON HBF 516 kojom ćete dobiti sve potrebne informacije o trenutačnom stanju Vašeg tijela.
  2. osnovne antropometrije (mjerenje visine, težine i opsega struka)
  3. izrade individualnog jelovnika

Dobiveni parametri bitni su za precizno određivanje pravilnih tretmana za mršavljenje i oblikovanje tijela kao i definiranje ciljeva prehrane.

Tretmani koji se uvijek preporučuju muškarcima su svakako tretmani namijenjeni skidanju viška obujma s trbuha kao što su lipo laser i kriolipoliza a ukoliko želite na brži način smršaviti odlično bi bilo uključiti i vježbanje u našim Thermo infracrvenim kapsulama. Na kraju, relaksirajte se i dodatno izložite vaše masne naslage infracrvenoj svijetlosti u spa kapsulama s ozonom i na taj način jednom zauvijek recite ‘zbogom’ suvišnim kilogramima.

Depilacija

Dlakavost tijela čest je problem kod muškaraca koji može biti estetske, ali i zdravstvene naravi. Ako imate problem s neželjenom dlakavosti tijela, predlažemo učinkovito uklanjanje dlačica trajnom depilacijom. Depilacija E-LIGHT laserom jedna je od najuspješnijih metoda otklanjanja dlačica.

Iako su poznate i ostale metode uklanjanja dlačica problem je što svi aparati ne mogu ukloniti svijetle i sijede dlačice koje su manje pigmentirane, tj. uređaji ih ne mogu prepoznati. No ova nova E-light metoda djeluje na sve boje dlačica: smeđe, crne, crvene pa čak i one koje su vrlo svijetle ili u potpunosti bez pigmenta. Posebnost metode je u tome što kombinira IPL (intense puls light) i RF (radiofrekvenciju). Prvo se radi na zagrijavanju područja koje će biti podvrgnuto tretmanu kako bi se omogućio put radio frekvenciji koja će intenzivnom termalnom reakcijom uništiti sam korijen i na taj način spriječiti daljnje formiranje i izbijanje dlačice. Pri tome epidermis tj. površinski sloj kože ostaje u potpunosti netaknut. Dakle ako niste sigurni kako se riješiti neizbježnih problema koje prate san o lijepoj koži bez dlačica nekoliko tretmana

E light depilacijom bi moglo biti upravo ono što Vam je potrebno i k tome rješenje je trajno.