Tijek tretmana

Prvo se radi mjerenje pomoću kojega prije svakoga tretmana možemo pratiti napredak klijentice. Nakon toga se klijentica presvuče u jednokratne gaćice      i  ugodno se smjesti na stol. Zatim na tijelo nanosimo anticelulitno mlijeko ili ulje pomoću kojega sonda VELASHAPE lakše klizi po tijelu. Nakon 30 minuta       tretmana radimo aparaturnu limfnu drenažu kako bi se višak masnoće i toksina (koji su zapravo celulit) što prije odstranili iz organizma.

    Nakon tretmana

Nakon tretmana treba pripaziti na prehranu, piti puno vode i baviti se laganom tjelovježbom. Preporučuje se redoviti dolazak na tretmane (sveukupno 4        tretmana) jednom do dva puta tjedno te jednom mjesečno kako bi održali uspješan rezultat.

VELASHAPE anticelulitni tretman

VELASHAPE anticelulitni tretmani , vrhunski su tretmani za borbu protiv celulita. To je jedina terapija koja djeluju na celulit unutar vezivnog tkiva. Tretman je neinvazivan i bezbolan, a djeluje na tvrdokorne masne naslage i celulit na točno ciljanim dijelovima tijela. Uređaj je odobren od strane FDA, za smanjenje pojave celulita i opsega nogu, bedara, trbuha, ruku i leđa.

Koliko brzo ću primijetiti promjenu?

Nakon 30 minuta, koliko traje jedan tretman, vidljive su značajne promjene i poboljšanje izgleda i kvalitete kože, a gubi se i do 2 cm obujma.

Princip rada uređaja VELASHAPE

Uređaj radi s tehnologijom nezavisnih motoriziranih valjaka i vakuuma koji se stvara između njih. Ta sinergija mehanički djeluje na celulit, stimulira kožu i masno potkožno tkivo te ga čini mekšim i manje fibroznim dok u isto vrijeme pomaže u oslobađanju masti iz stanica i reaktivaciji limfne i krvne cirkulacije. Masaža prodire u dubinske slojeve kože i aktivira fibroblaste na pojačanu produkciju kolagena. Stimulira se vezivno tkivo i oslobađaju zarobljene nakupine celulita koje su odgovorne za izgled „narančine“ kore. Koža se uz ritmičke pokrete pravilno zateže, vraća joj se tonus, mijenja boja i postaje elastičnija i glađa.