Radiofrekvencija tijela

Radiofrekvencija djeluje na principu elekromagnetskog polja, kontolirano zagrijava dermis i potkožno tkivo dok se površina kože ne zagrijava do tog stupnja kao unutrašnjost pa su zato tretmani neinvazivni i vrlo ugodni.  U našem salonu dostupne su Vam vakumska, monopolarna, bipolarna, tripolarna i heksapolarna radiofrekvencija s dodatkom laserske zrake.

Naša heksapolarna radiofrekvencija je inovativni model RF -a, jer sonda ima dodatak LASERSKE ZRAKE koja poboljšava i produbljuje djelovanje RF struje te vidljivo djeluje na proizvodnju kolagena i zatezanje kože. Proces regeneracije kolagena nastavlja se kroz nekoliko slijedećih tjedana i mjeseci ako se tretmani ponavljaju. Kolagenu, naime, treba duže vrijeme da se obnovi do kraja, ali je zato efekat zatezanja dugotrajan.  Lasersko svjetlo uz to znatno poboljšava cirkulaciju i mogućnost topljenja masnog tkiva.

Monopolarna RF djeluje naglašeno na topljenje masnog tkiva. Koristi se kod debljih slojeva masti jer prodire dublje. Za dobivanje najboljih rezultata ponekad je potrebno kombinirati upotrebu monopolarne i heksapolarne RF s laserskom zrakom.

NAŠA PREPORUKA: 8 – 10 tretmana, 2 puta tjedno, svaki tretman traje 30 minuta. Najbolje kombinirati s limfnom drenažom kako bi se iz organizma odstranio višak tekućine te brže postigao željeni učinak.