O nama

U centru grada u Bužanovoj ulici 24a (smeđa dvorišna zgrada) smjestio se Centar zdravog mršavljenja i oblikovanja tijela ”Tajna ljepote” prilagođen potrebama moderne žene.

Uz ugodnu i toplu atmosferu salon je zamišljen kao Vaša mala oaza za relaksaciju gdje se možete opustiti od svakodnevnih obaveza i napornog tempa života.

Ciljanim tretmanima za oblikovanje tijela i mršavljenje uz stručno vodstvo našeg osoblja, svaka žena može postići svoj cilj a to je vitka linija a da pri tome nije ugroženo njezino zdravlje. Želja nam je da mršavite zdravo i pametno, pronađete savršenu kilažu za Vaše tijelo i osjećate se zadovoljno.

Ono što nas razlikuje od ostalih salona su programi prilagođeni Vašim individualnim potrebama, uz detaljnu Omron body scan analizu tijela te individualni plan prehrane sastavljen od strane nutricionista, a s ciljem maksimalnih i dugotrajnih rezultata u gubljenju kilograma, oblikovanju Vašeg tijela i uklanjanju ostalih nesavršenosti.

Edukacije i noviteti

S ponosom ističemo da od samoga početka veliku pažnju polažemo na stalnu edukaciju kao i najnoviju aparaturu kako bismo Vam mogli ponuditi najučinkovitije tretmane u borbi protiv prekomjerne težine.

U našem salonu dostupni su Vam svi tretmani aparaturnog mršavljenja od nove i jedinstvene na tržištu 4D kavitacije kao jedne od najvećih inovacija dugotrajnog uklanjanja masnih stanica, kriolipolize sa čak dva aplikaora, ultrazvučne kavitacije, laserske radiofrekvencije tijela, radiofrekvencije lica, limfne drenaže, diodnog lipo lasera, body formera, termo deke, body wrappinga, vibracijske platforme.

Vježbanjem u infracrvenim kapsulama s zagrijavanjem na čak 37 stupnjeva mršavite na potpuno zdrav i prirodan način. Spa infracrvenim saunama s ozonom reducirajte pojavu celulita, masnoće i učinite vašu kožu glatkom, elastičnom i vidljivo utegnutom.

Programi i tretmani

Paleta programa i tretmana koje nudimo vrlo je široka i raznolika, na jednom mjestu možete obaviti kompletne tretmane mršavljenja i oblikovanja tijela, te najnovije E-LIGHT aparaturne tretmane dugotrajnog uklanjanja dlačica.

Zablistajte uz anti-age tretmane pomlađivanja lica najnovijim HIFU aparatom, te uspješno uklonite površinske pigmentacije izazvane suncem, melasme i staračke pjege, akne, kapilare, ožiljke te crvenilo na licu.

Uvjereni smo da ćete među tretmanima koje nudimo pronaći nešto što će i Vama uljepšati dan te Vas očekujemo s veseljem u našem salonu.