NAJNOVIJI 7D HIFU S LIPOSONIX SONDOM ZA POTPUNO UKLANJANJE MASNOĆE

HIFU – trenutno najjači aparat za zatezanje kože koji TRAJNO uklanja masne stanice i daje rezultate kao kod liposukcije!
HIFU za trajno uklanjanje masnih stanica te zatezanje opuštene kože!
Samo jedan tretman dovoljan je za odlične rezultate!

Ono što razlikuje HIFU tretman od ostalih tretmana su njegovi čudesni rezultati. Rezultati su naime vrlo slični onima nakon kirurške intervencije ali bez anestezije te vremena oporavka. Moguće je blago crvenilo nakon tretmana koje nestaje u roku 15-ak minuta.

HIFU tehnologija omogućuje precizno djelovanje na potkožno masno tkivo. Ona izaziva oštećenje masnih stanica koje za posljedicu ima njihovo trajno uklanjanje. Uništene masne stanice se uz trigliceride i masne kiseline izlučuju prirodnim putem iz organizma, kroz limfni i krvožilni sustav.

Kako djeluje HIFU?

✔ uništava masne stanice
✔ reducira celulit
✔ učvršćuje kožu
✔ povećava elastičnost kože
✔ zaglađuje teksturu kože

Za razliku od drugih tehnologija za oblikovanje tijela poput kavitacije, radiofrekvencije, lasera i vakuuma koje rade na principu smanjivanja veličine masnih stanica, HIFU tehnologija trajno uništava masne stanice te predstavlja najbolju alternativu liposukciji.

HIFU aparat djeluje duboko pod kožom (9 mm – 13 mm) te koristi fokusiranu ultrazvučnu energiju visokog intenziteta koja dubinski zagrijava tkivo u točno određenoj točki u dermisu na temperaturu od 60 do 70 °C bez oštećenja okolnog tkiva.

Posebnost ove visokosofisticirane tehnologije je ta što je za postizanje i održavanje rezultata potrebno tek 1-3 tretmana u godini (ovisno o količini masnog tkiva), nema nuspojava i tretman je maksimalno ugodan.