NAJNOVIJI 8D HIFU S V-MAX SONDOM ZA UKLANJANJE BORA

Do 10 godina mlađi izgled lica uz HIFU tretman!

PRVI I JEDINI NAJNOVIJI 8D HIFU S V-MAX SONDOM ZA POTPUNO UKLANJANJE BORA

Tretman 8D HIFU izvodi CERTIFICIRANA KOZMETIČARKA koja ujedno održava i edukaciju istog tretmana za salone ljepote i klinike diljem Hrvatske. Do sada je ‘uljepšala’ preko 900 žena iz Hrvatske i Slovenije, provjerite i Vi zašto baš u salonu Tajna ljepote pomladiti svoje lice i dotjerati liniju do savršenstva.

Prateći američke trendove u razvoju tretmana pomlađivanja, Europa je već oduševljena učincima nove 8D HIFU tehnologije zatezanja kože poznate kao “soft” facelift. Sada je ovaj jedinstveni uređaj po prvi puta došao i kod nas te njegove efekte možete isprobati u salonu ‘Tajna ljepote’. Efekti su odlični te se smatra da trenutno ne postoji bolja metoda za zatezanje lica, vrata, trbuha, bedara, nadlaktica, ruku i nogu te uklanjanja masnoće sa svih područja na tijelu gdje postoji masno tkivo.

ŠTO JE 8D HIFU?

8D HIFU je najnovija i neinvazivna tehnologija faceliftinga (PODIZANJA LICA) bez kirurške intervencije i anestezije koja može postići nevjerojatne rezultate u samo jednom tretmanu. Ovaj tretman dio je rastućeg trenda postupaka protiv starenja koji omogućuju vidljivo poboljšanje finih linija i oblikovanja lica, dajući vam mlađi i osvježeni izgled lica bez bora.

8D HIFU je najnovija tehnologija u HIFU terapiji i kao takva je popularnija od 3D, 4D ili 9D HIFU tretmana. Ono što ovaj uređaj čini jedinstvenim je što 8D HIFU ima manju točku fokusa od ostalih HIFU uređaja a to nam osigurava duplo bolje i brže rezultate.  Ova fokusirana energija, stimulirajući proliferaciju kolagenskih i elastinskih vlakana, tretman čini izuzetno ugodnim i bezbolnim za razliku od prijašnjih hifu tretmana koji su često vrlo bolni i neugodni.   8D HIFU uređaj možemo koristiti ne samo za pomlađivanje nego i  mršavljenje, smanjenje celulita te zatezanje kože.

Još jedna posebnost tretmana 8D HIFU uređajem je što je DOVOLJAN SAMO JEDAN TRETMAN u dvije godine,  a rezultati će biti vidljivi odmah nakon tretmana, te krajnji rezultat nakon 8 do 12 tjedana. Kod prijašnjih Hifu uređaja trebalo je sačekati i do 90 dana kako bi se vidjele promjene na koži lica.

Tretman se izvodi s pomoću čak 4 različita aplikatora što po prvi puta omogućuje pristup SMAS tkivu, to jest trećem sloju između mišića. Njegova posebnost je i posebno patentirani aplikator 2.0 mm koji ostali aparati nemaju a kojim se lijepo mogu izbrisati bore oko očiju i usta, te poboljšati kvaliteta kože, što uključuje i ožiljke od akni.

ŠTO JE V-MAX SONDA?

V-MAX SONDA je novitet kod Hifu uređaja kojom po prvi puta možemo ukloniti i one najsitnije bore oko očiju i usta.  Nakon hifu tretmana lice se dodatno prolazi aplikatorima v-max sonde kako bi poboljšali efekat liftinga i potpuno uklonili bore. To je još jedan od mnogih noviteta u odnosu na druge Hifu uređaje.

ŠTO ZNAČI TERMIN HIFU?

HIFU ILI HIGH INTENSITY FOCUSED ULTRASOUND – visoko intenzivirani fokusirani ultrazvuk kontrolirano zagrijava tkivo na dubini od 3 do 4 mm, čime se stvaraju znatne količine kolagena te koža postaje utegnutija, bez pora i bora .

PREDNOSTI 8D HIFU:

 • rezultati vidljiv odmah, a krajnji još bolji rezultati nakon samo 12 tjedana
 • tretmani su potpuno bezbolni i vrlo ugodni
 • V-max sondom možemo ukloniti bore oko očiju i usta
 • dovoljan samo jedan tretman u godini dana
 • prava i jedina alternativa ‘iglama’ i kirurškim zahvatima
 • nakon tretmana nema oštećenja na koži i nije potreban oporavak
 • uređajem možemo ukloniti masnoću, celulit te zategnuti kožu na bilo kojem dijelu tijela

Ovaj revolucionarni i jedinstveni uređaj može:

✔ ublažiti ili potpuno ukloniti bore na čelu

✔ podignuti obrve za 3 – 4 mm (podignuti gornje kapke)

✔ ublažiti ili potpuno ukloniti bore oko očiju

✔ ublažiti do potpuno ukloniti podočnjake

✔ suziti proširene pore

✔ učvrstiti i podignuti obraze

✔ ublažiti ili potpuno ukloniti nazolabijalne bore

✔ zategnuti vrat

✔ zategnuti i ukloniti podbradak

✔ zategnuti dekolte

✔ zategnuti opuštenu kožu trbuha

✔ zategnuti opuštenu kožu nadlaktica, bedra, stražnjice ili nogu

✔ ukloniti masnoću na području: trbuha, nogu, ruku, bedara, bokova, leđa, stražnjice i nogu

Mogući popratni efekti nakon tretmana su:

 • osjećaj dubinskog zatezanja kože
 • osjećaj bockanja i laganog peckanja tijekom tretmana (nestaje odmah po završetku i ovisi o osjetljivosti klijenta)
 • svrbež (tijekom tretmana, znak da je proces regeneracije u tijeku)
 • diskretan otok (poželjna pojava, daje trenutni efekt punoće kože)
 • blaga osjetljivost na dodir (prolazi za 2 do 5 dana)
 • modrice (rijetko nastaju, prolazi za 2 do 5 dana)
 • osjećaj utrnulosti u području tretiranog područja (najčešće na čelu, prolazi nakon 2 – 14 dana)