CRYOCOOLSCULPTING 360 – najnovija na tržištu

Nova revolucionarna metoda gubitka masnih naslaga, koja je proglašena glavnim tehnološkim napretkom u novije vrijeme te dostojnom zamjenom kirurškoj liposukciji zbog čega se još naziva i liposukcijom bez noža. Prvenstveno se primjenjuje tamo gdje kavitacija ne daje dobre ili daje nedovoljne rezultate . Za one koji se nikako ne mogu riješiti masnih naslaga  ili su na dijeti, redovito vježbaju, ali i dalje ne mogu u potpunosti ukloniti masne stanice kriolipoliza je zasigurno pravo rješenje. Može se primijeniti na svaki dio tijela gdje postoji višak masnoće: trbuh, bedra, stražnjicu, noge, ruke, leđa.

Tretmani vakumske kriolipolize se vrše zamrzavanjem masnog tkiva te su potpuno neagresivni, bezbolni, sigurni i učinkoviti. Princip rada je vakuumski sistem usisavanja masnog tkiva (5 kPa) a ovisno o njegovoj debljini ono se tretira na -5°C do -10°C . Primjenom niske temperature mišićno tkivo kao i sva ostala okolna tkiva ostaju neoštećena.

Prilikom tretmana masne stanice se usred niske temperature počinju kristalizirati, a potom fragmentirati a samo izlučivanje masnih stanica je sasvim prirodan proces u kojem jetra ima glavnu ulogu. Proces izlučivanja je postupan jer je potrebno mjesec dana da se raspadni produkti izluče iz organizma putem probavnog sustava i limfe. To nam ujedno govori u prilog zdravom načinu mršavljenja bez naglog opterećenja jetre.

REZULTATI

Rezultati su vidljivi odmah nakon tretmana, no najvidljiviji će biti nakon 4 – 6 tjedana, i postepeno sve bolji i bolji u slijedeća 3 mjeseca.

NAŠA PREPORUKA: 5-8 tretmana kako bi se s tretiranog područja uklonilo masno tkivo zauvijek. Razmak između tretmana je mjesec dana.