CRYOCOOLSCULPTING 360 – najnovija na tržištu

Nova revolucionarna metoda gubitka masnih naslaga, koja je proglašena glavnim tehnološkim napretkom u novije vrijeme te dostojnom zamjenom kirurškoj liposukciji zbog čega se još naziva i liposukcijom bez noža. Prvenstveno se primjenjuje tamo gdje kavitacija ne daje dobre ili daje nedovoljne rezultate . Za one koji se nikako ne mogu riješiti masnih naslaga  ili su na dijeti, redovito vježbaju, ali i dalje ne mogu u potpunosti ukloniti masne stanice kriolipoliza je zasigurno pravo rješenje. Može se primijeniti na svaki dio tijela gdje postoji višak masnoće: trbuh, bedra, stražnjicu, noge, ruke, leđa.

Tretmani vakumske kriolipolize se vrše zamrzavanjem masnog tkiva te su potpuno neagresivni, bezbolni, sigurni i učinkoviti. Princip rada je vakuumski sistem usisavanja masnog tkiva (5 kPa) a ovisno o njegovoj debljini ono se tretira na -5°C do -10°C . Primjenom niske temperature mišićno tkivo kao i sva ostala okolna tkiva ostaju neoštećena.

CRYOCOOLSCULPTING 360 PRO – najnoviji i jedini

Cryocoolsculpting 360  Pro je najnoviji i jedini uređaj četvrtke generacije u Hrvatskoj koji zamrzavanjem pod 360 stupnjeva trajno uklanja masne stanice sa podbratka, trbuha, bedara, stražnjice, nogu, ruku, listova, leđa, područja ispod prsa (kod muškaraca).! Aplikatori ovog uređaja zamrzavaju masno tkivo po cijeloj površini za razliku od prethodnih uređaja koji zamrzavaju tkivo samo bočno. Time su i rezultati puno bolji a sam tretman traje kraće. Po prvi puta uređaj može potpuno ukloniti podbradak što omogućuje manji aplikator za podbradak.

  • uređaj ima čak 5 aplikatora kojima se mogu tretirati sve površine na tijelu gdje postoji masno tkivo
  • aplikatorom za podbradak izuzetno se učinkovito već nakon prvog tretmana vide poboljšanja.
  • tretmani su potpuno neagresivni, bezbolni, sigurni i učinkoviti
  • zamjenjuje čak 3 tretmana u odnosu na prijašnje uređaje
  • masno tkivo se tretira na -5 do -10 stupnjeva
  • Mogu se tretirati 4 klijenta istovremeno
  • Rezultati su vidljivi odmah nakon tretmana

Prilikom tretmana masne stanice se usred niske temperature počinju kristalizirati, a potom fragmentirati a samo izlučivanje masnih stanica je sasvim prirodan proces u kojem jetra ima glavnu ulogu. Proces izlučivanja je postupan jer je potrebno mjesec dana da se raspadni produkti izluče iz organizma putem probavnog sustava i limfe. To nam ujedno govori u prilog zdravom načinu mršavljenja bez naglog opterećenja jetre.

REZULTATI

Rezultati su vidljivi odmah nakon tretmana, no najvidljiviji će biti nakon 4 – 6 tjedana, i postepeno sve bolji i bolji u slijedeća 3 mjeseca.

NAŠA PREPORUKA: 5-8 tretmana kako bi se s tretiranog područja uklonilo masno tkivo zauvijek. Razmak između tretmana je mjesec dana.