Body former / elektrostimulacija

Vjerujemo da ste poželjeli takav tretman koji će na brz i efikasan način ukloniti masne naslage na trbuhu, poboljšati tonus Vaše kože i osloboditi Vas celulita. Nove tehnologije to nam danas i omogućuju upotrebom aparata za elektrostimulaciju mišića. Naš aparat za elektrostimulaciju najnovije generacije izaziva mišićne kontrakcije pomoću mikro struje koja zatim imitira elektrokemijske impulse potrebne našem živčanom sustavu. Mikro struja manje je intenzivna pa je uglavnom ispod čovjekovog praga percepcije te je klijent gotovo i ne osjeća. Poznat je i pod nazivom ‘pasivna gimnastika’ jer su njegove prednosti mnogobrojne.

  • učinkovit je za brže vraćanje stare linije nakon poroda
  • potiče mišiće na vibriranje i stezanje, što djeluje na razgradnju velike količine masnih stanica kako kod žena tako i kod muškaraca. Pogodan je za sve dijelove tijela, za ponovno dobivanje ravnog trbuha, dignute stražnjice te uskog struka
  • idealan je za otklanjanje celulita te ima izvrstan učinak zatezanja, koža je svilenkastija i glatka
  • poboljšava cirkulaciju, uklanja višak vode i toksina iz organizma, a također povećava prisutnost kisika i hranjivih tvari koje regeneriraju kožu
  • oblikuje mišiće, daje im čvrstoću te povećava mišićnu masu. Samo jednim tretmanom dobiju se isti rezultati kao nakon 7-8 sati naporne vježbe, a sve to bez umora i popratne boli u mišićima.
  • učinkovit je kod podizanja grudi
  • Ima terapijski učinak jer ublažava akutne i kronične bolove

Tretmani elektrostimulacije dati će Vam dodatnu energiju te motivirati za daljnje mršavljenje i oblikovanje tijela.

NAŠA PREPORUKA: 10-15 tretmana, 3 puta tjedno Za što bolji učinak pri mršavljenju i uklanjanju celulita najbolje kombinirati s ultrazvučnom kavitacijom, radiofrekvencijom tijela ili lipo laserom.