Klasična i brazilska maderoterapija

Maderoterapija je oblik anticelulitne masaže koja se izvodi isključivo drvenim valjcima i rolerima, dizajniranima upravo za tu namjenu. Temelj ove tehnike je stimulacija limfe, što je prvi korak u uspješnoj borbi protiv celulita.

Ako ste i vi među onima koje do sada nisu imale uspjeha s raznim kremama i klasičnim anticelulitnim tretmanima možda je vrijeme da isprobate maderoterapiju.

Koji su rezultati maderoterapije?

Tretman vidno smanjuje “narančinu koru” i uspješno rješava problem nabubrenja na koži. Uz rješavanje problema s celulitom maderoterapija pozitivno utječe na snažno čišćenje organizma, oblikovanje tijela, smanjenje obujma, poticanje rada metabolizma, smanjenje edema, sagorijevanje masti te bolji tonus i zatezanje kože.

Kada očekivati prve rezultate?

Dobra je vijest da se maderoterapijom rezultati postižu znatno brže nego kod klasične anticelulitne masaže.

Maderoterapija se provodi dva dana za redom iza kojih slijedi dan pauze ili svaki drugi dan, ovisno o preporukama terapeuta, a prve rezultate moguće je očekivati nakon prvih par tretmana. Za dugotrajne rezultate preporučuju se tri serije po 10 do 15 tretmana.

Brazilska maderoterapija je neinvazivan tretman razbijanja celulita, u kojem se, kao i kod klasične maderoterapije koriste drveni rekviziti. Dok se kod klasične maderoterapije koriste drveni valjci, popularno nazvane oklagije, kod brazilske maderoterapije koriste se drvene čašice. Zbog tih drvenih čašica kod brazilske maderoterapije prodire se dublje u tkivo, što omogućava da se celulit izvuče na površinu i lakše razbije. Procjenjuje se da brazilska maderoterapija ima čak 3 puta bolji učinak od klasične.

NAŠA PREPORUKA: 10 – 15 tretmana, svaki drugi dan, no prvi rezultati vidljivi su odmah nakon prvog tretmana

Ručna anticelulitna masaža

Vrlo je učinkovita u smislu eliminacije celulita kao i toniziranja, veće čvrstoće i sjaja kože te poboljšane cirkulacije..Kod anticelulitne masaže se koriste pokreti koji ne smiju biti bolni, no ipak dovoljno intenzivni da bi uz upotrebu anticelulitnog ulja pospješili razgradnju cleulita.

NAŠA PREPORUKA: 10 – 15 tretmana , svaki drugi dan. Radi što boljih rezultata anticelulitne masaże najbolje je kombinirati s ultrazvučnom kavitacijom ili radiofrekvencijom tijela.