Vibratorna masaža

Vibratorna endermološka masaža označava najveću prekretnicu u borbi protiv celulita. Postiže rezultate slične klasičnoj liposukciji, samo bez oporavka i komplikacija.

Prvenstveno se uspješno koristi u borbi protiv tvrdokornog celulita, a potom za relaksaciju i terapiju boli. Vibratorni masažer ima 3 nastavka koji funkcioniraju po principu vibracija a čime se ubrzava cirkulacija krvi, poboljšava elastičnost vezivnog tkiva i izgled kože. Njome se također opuštaju mišići, uklanja višak tekućine i masnoća iz organizma.

Terapija se sastoji od vibro valova koje apliciramo na kožu pomoću tri različite oscilirajuće glave.  Uz upotrebu odgovarajućeg ulja, prvom glavom podižemo celulit na površinu te nakon toga drugom glavom pomoću vibro valova pristupamo razgradnji celulita i potkožnih masnoća. Cilj je razbiti celulit i masne stanice koje svoj sadržaj izbacuju van, a višak masti se zatim uklanja mokraćom. Tretman završavamo trećom glavom koja je vrlo ugodna te pojačava gipkost kože i rješava vas efekta  ‘narančine’ kore.

NAŠA PREPORUKA: 10 – 15 tretmana, svaki drugi dan, no prvi rezultati vidljivi su odmah nakon prvog tretmana

Ručna anticelulitna masaža

Vrlo je učinkovita u smislu eliminacije celulita kao i toniziranja, veće čvrstoće i sjaja kože te poboljšane cirkulacije..Kod anticelulitne masaže se koriste pokreti koji ne smiju biti bolni, no ipak dovoljno intenzivni da bi uz upotrebu anticelulitnog ulja pospješili razgradnju cleulita.

NAŠA PREPORUKA: 10 – 15 tretmana , svaki drugi dan. Radi što boljih rezultata anticelulitne masaże najbolje je kombinirati s ultrazvučnom kavitacijom ili radiofrekvencijom tijela.